Over ons

Ons verzekeringskantoor, bestaande uit een overzichtelijk team van gepassioneerde adviseurs, is in Woerden gevestigd en in 1994 onder de naam Assurom gestart.

Ondanks de hedendaagse turbulentie binnen de verzekeringsbranche blijft het onze uitdaging om voor nagenoeg alle risico’s een oplossing te creëren en zodoende ontstond in 2021 de naam All Insurance Solutions. 

In de afgelopen jaren hebben wij een passende groei doorgemaakt. Dit is vooral te danken aan de manier waarop wij onze  relaties tegemoet treden. 

Veel van de klanten zijn totaalrelaties. Dit is voor iedereen de meest ideale situatie. Voor u: er is één onafhankelijk loket waar u terecht kunt als er vragen zijn of als er schade is. Voor ons als adviseur is het prettig te weten dat er een totaaloverzicht is van de lopende verzekeringen. Dit voorkomt ongewenste hiaten. 

Onze aanpak is er op gericht om al uw verzekeringen op een persoonlijke manier in portefeuille te beheren en u doorlopend van advies te blijven voorzien.

Wat doen wij voor u?

Voor de particuliere relaties en ondernemers in privé bieden wij alle verzekeringen in en rond het huis.
Voor onze zakelijke relaties bieden wij het volledige scala aan verzekeringen. Of het nu gaat om een pakket aan verzekeringen of een zwaarder risico dat ondergebracht dient te worden op de co-assurantie beurs.

Als Makelaars in Assurantiën zijn wij gespecialiseerd in de (middelgrote) zakelijke markt. Met passie komen wij samen met u (in bepaalde situaties met de nodige creativiteit) tot maatwerkoplossingen.

Klanten weten zich gekend en herkend. Korte lijnen en persoonlijk aandacht liggen hier aan ten grondslag. U bent er bij ons van verzekerd, dat wij alles in het werk stellen om u op maximale wijze van dienst te zijn.

Stel ons gerust uw vraag