Straat met auto en fietsen

Particuliere verzekeringen

  • Op maat advies over uw verzekeringspakket
  • Scherpe premies met de beste voorwaarden
  • Persoonlijk advies door een expert
Afspraak maken

Particuliere verzekeringen en financiële diensten

U bent als particulier aan het goede adres bij All Insurance Solutions. Als Makelaars in Assurantiën komen wij samen met u tot goede verzekeringsoplossingen. Wij hebben diverse oplossingen voor de zwaardere risico’s, zoals een riet dak of kostbare auto.

Als ondernemer kunt u uiteraard uw privé-verzekeringen bij All Insurance Solutions onderbrengen. Aan sommige risico's heeft u wellicht nog niet gedacht. Wij bespreken dit, adviseren u en zoeken -afhankelijk van uw wensen - een passende oplossing. 

U bent er bij ons van verzekerd, dat wij geen kans onbenut zullen laten om u goed en naar tevredenheid van dienst te zijn!

In het onderstaande overzicht treft u een greep aan van het aanbod. Heeft u een vraag over een van de producten of diensten of staan de gewenste dekkingen er niet tussen? Neem dan gerust even contact met ons op.

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.