Werken op kantoor

Advies bedrijfsverzekeringen

  • Advies op maat over uw verzekeringspakket
  • Scherpe premies met de beste voorwaarden
  • Persoonlijk advies door een expert
Afspraak maken

Overzicht zakelijke verzekeringen

Ondernemen is risico’s nemen, maar welke risico’s kunt u beinvloeden door bijvoorbeeld preventie? Welke risico's draagt u zelf en welke wilt u verzekeren?
Samen met u streven wij er naar om de bedrijfscontinuïteit zoveel mogelijk te waarborgen. U kunt blijven doen waar u goed in bent en dat is ondernemen.

All Insurance Solutions, afgekort AIS, staat opgesteld om u te helpen bij het beschermen van de (financiële) gezondheid van uw onderneming, denk hierbij niet alleen aan uw algemene bedrijfsvoering maar eveneens aan uw medewerkers.

In onze hoedanigheid van Makelaars in Assurantiën zijn wij gespecialiseerd in de (middelgrote) zakelijke markt, waarbij wij met passie -samen met u - op zowel een conservatieve als een creatieve manier van benaderen tot maatwerkoplossingen komen.

Vanzelfsprekend bent u als particulier of als ondernemer in privé ook aan het goede adres bij All Insurance Solutions. U bent er bij ons van verzekerd, dat wij alles in het werk stellen om u en uw bedrijf maximaal van dienst te zijn.

Hieronder treft u een beknopt overzicht aan van onze zakelijke verzekeringen. Heeft u een vraag over één van de producten of diensten of staan de gewenste dekkingen er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Stel ons gerust uw vraag