Werken bij All Insurance Solutions - Relatiebeheerder Zakelijk

Onze oplossingen en gepassioneerde werkethos blijven door onze relaties niet onopgemerkt. De groei van ons kantoor is hiervan het gevolg en daarom hebben wij ruimte om onze zakelijke binnendienst uit te breiden. Groei jij met ons mee?

Als relatiebeheerder zakelijk werk je met passie samen met jouw collega’s aan het adviseren en verzekeren van tevreden relaties, je bent hierbij het eerste aanspreekpunt. Daarnaast werk je samen met de buitendienst. Er is geen “standaard” relatie, elke relatie is bijzonder en heeft zijn eigen risico’s en risicobereidheid. Je adviseert deze relaties over schade- en inkomensverzekeringen. Telefonisch en per mail.

Waar andere stoppen met zoeken naar de meest passende oplossing, daar begint onze missie en gaan wij samen met jou nog een stapje verder! 

Wat ga je verder doen als relatiebeheerder zakelijk?

  • Je signaleert hiaten en overtuigt relaties om totaalrelatie te worden bij All Insurance Solutions.
  • Je brengt offertes uit en legt alles netjes vast in Elements (Eblinqx).
  • Je helpt de buitendienst met alle voorkomende werkzaamheden, zoals de gezamenlijke voorbereiding voor een bezoek, het zoeken en aanbieden van passende oplossingen etc.
  • Je handelt gesprekken af, neemt de nazorg volledig voor je rekening en zorgt voor de juiste systeem taken/agenderingen zoals bij schades en mutaties.

Wat vragen wij?
Ervaring in het adviseren van de zakelijke schade- en inkomensverzekeringsmarkt.
WFT Basis, Schade (Zakelijk + Particulier) zijn inclusief PE/PA in jouw bezit, inkomen is een pré en andere WFT’s / diploma's zijn vanzelfsprekend welkom!

Verder ben je:

  • enthousiast
  • klantvriendelijk
  • collegiaal
  • oplossingsgericht
  • in staat om samen met het team op dagverwerking te blijven

Beloning
De beloning kan natuurlijk niet ontbreken binnen deze gave functie. De arbeidsvoorwaarden passen bij je kennis en ervaring.  Wij bieden o.a. een pensioenregeling, korting op individuele verzekeringen en er zijn diverse opleidingsmogelijkheden. 

Reageren
Is dit zoals jij ook wilt werken? Ben je enthousiast en heb jij het All Insurance Solutions DNA? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We ontvangen graag jouw CV (mag ook LinkedIn zijn) en motivatie. Tamara Rombouts staat je graag te woord via (06) 34 96 05 00, mailen mag natuurlijk ook naar tamara@ais.nl  

Stel ons gerust uw vraag